Prosano PROTECTIA MUNCII SSM ISO certificare iso
Nu risca viata si sanatatea angajatilor tai!
Protectia muncii, cursuri, ISO

0740168244    0752261010    0744244568
ssm iso
protectia muncii ssm evaluare riscuri iso consultanta cursuri protectia muncii ssm iso

S.C. Prosano S.R.L. va ofera o gama de promotii dupa cum urmeaza:

 • Reducere de 50% din pretul documentatiei de securitate si sanatate in munca angajatorilor care prin participarea la cursurile noastre de Inspector in domeniul SSM obtin competentele necesare organizarii acestei activitati pe proprie raspundere in cadrul societatii.
 • Reducere de 20% la serviciile de securitate si sanatate in munca pentru societatile care doresc la pachet si lucrarea de evaluare a riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.
 • Oferim GRATUIT planul de prevenire si protectie ca urmare a realizarii lucrarii de evaluare a riscurilor.
iso cursuri protectia muncii ssm

Noutate!!! S.C. Prosano S.R.L. organizeaza cursuri de Auditor sistem de management SSO (40 ore)- COR 242317.
ULTIMA ORA!!!! 
Au inceput inscrierile pentru cursurile de pregatire SSM cu durata de 40 ore( pentru reprezentantii lucratorilor), Inspector SSM nivel mediu (80 ore) si Specialist SSM (80 ore) .
Data limita de inscriere: 20.05.2020.
NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT.
Pentru inscriere aveti nevoie de actele necesare inscrierii la cursuri si indeplinirea conditiilor minime necesare pentru fiecare curs.

Despre noi

ssm protectia muncii    S.C. PROSANO S.R.L. a luat fiinta in 1996, fiind prima societate de consultanta in protectia muncii din Brasov. Principalul obiect de activitate consta in prestarea serviciilor de securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta (PSI), formare profesionala, implementarea managementului integrat, adresandu-se celor interesati de performanta manageriala din orice organizatie/companie indiferent de marime sau de profilul de activitate (productie, comert, furnizare de servicii, institutii publice, etc.).
   Echipa Prosano isi propune sa promoveze un sistem de managent proactiv modern si profesional orientat catre: cresterea satisfactiei clientilor, indeplinirea indatoririlor legale ce revin angajatorului, prevenirea evenimentelor nedorite (accidente de munca, incendii, avarii, etc.), formarea unei culturi de prevenire a riscurilor.

Valorile
   Valorile Prosano sunt seriozitatea, profesionalismul, promtitudinea, respectul fata de client, capabilitatea de lucru in echipa, capacitatea de comunicare, flexibilitate si adaptabilitate la cerintele clientului pentru a oferi acestuia un serviciu de inalta calitate.
  
Viziunea
   Urmarim promovarea unui mediu de lucru sigur si sanatos prin prevenirea accidentelor de munca si/sau imbolnavirilor profesionale.
   Vrem sa eliminam/reducem pe cat posibil suferinta umana cauzata de accidentele de munca, incendii sau aparitia unor boli profesionale; nivelul de risc sub nivelul de acceptabilitate.
   Urmarim sa introducem practica identificarii si evaluarii riscurilor, elaborarii planurilor de prevenire, alarmare si interventie; monitorizarea activa a conditiilor de munca, programe de instruire.
   Vrem ca firma Prosano sa ramana o marca a profesionalismului si seriozitatii, un partener de incredere pentru cei ce doresc o colaborare cu firma noastra si o marca recunoscuta atat pe plan national cat si international in domeniul promovarii securitatii si sanatatii in munca.

Declaratia managementului privind responsabilitatea sociala
SC. PROSANO SRL se angajeaza sa:
 • Respecte prevederile legale si de reglementare, nationale, de responsabilitate sociala;
 • Asigure locuri de munca sigure, care sa nu permita imbolnavirile profesionale sau accidentarile lucratorilor;
 • Instruiasca si sa sensibilizeze personalul in domeniul securitatii si sanatii in munca;
 • Combata discriminarea;
 • Nu angajeze tineri cu varsta mai mica de 16 ani;
 • Respecte dreptul la un program saptamanal de lucru de 40 ore/saptamana si de 48 ore/saptamana inclusiv orele suplimentare;
 • Previna riscurile posibile;
 • Protejeze tinerii sub 18 ani fata de muncile periculoase, riscante, sau pe timp de noapte;
 • Respecte dreptul angajatilor la un salariu echitabil in conformitate cu numarul de ore lucrate,complexitatea si calitatea muncii depuse;
 • Sa respecte dreptul angajatilor la asociere sindicala si negociere colectiva;
protectia muncii management calitate iso ssm